CFI CSC Blue Chef
CSC-enheter er fryselagre designet for å romme brett eller rister, og oppbevare produkter ved -20°C og fryse ned til -38°C. Alle CSC-modeller består av en CSU-type sjokkfryser kombinert med en oppbevaringsenhet med 2, 4, 6, 8 eller 10 rom.
**Design:**
– PVC-utside, rustfritt stål 304 innside
– Stilrent design, lett å rengjøre
– Forsterket håndtak i rustfritt stål med lås
– Robuste metallhengsler
– Enkel tilgang til vedlikehold uten bruk av verktøy
**Teknologi:**
– SCROLL-kjøleenhet
– Isolerte paneler med 42 kg/m³ polyuretanskum
– H.T.A.-gruppe (Høy omgivelsestemperatur, maks. +43°C)
**Innhold:**
– 600×400 mm brett eller rister
– Sjokkfrysekapasitet: 15 nivåer (60 mm avstand) eller 12 nivåer (75 mm avstand), justerbare hver 15 mm
– Oppbevaringskapasitet: 10 nivåer per dør (75 mm avstand) som standard eller 12 nivåer (60 mm avstand), justerbare hver 15 mm