CFI Criolla Sjokoladekjøleskap
To ganger kåret til Årets Innovasjon 2023 under Sirha Innovation Awards og vurdert som «utrolig», ble CRIOLLA-sjokoladeskapet utviklet i samarbeid med en Meilleur Ouvrier de France-sjokolademester for å dekke alle behovene til profesjonelle.
Dette unike skapet er designet for å være et alt-i-ett-utstyr som følger deg fra produksjon til salg av sjokolade.
Med sine 5 ultrapresise moduser følger skapet deg gjennom hele sjokoladeprosessen, fra avriming på -10°C til smeltemodus på +60°C.
5 moduser, 1 utstyr!
**NATURLIG AVRIMINGSMODUS:** Dette 3-trinns programmet lar deg skånsomt gå fra -10°C til +4°C i løpet av 24 timer, med garanti for at produktene ikke blir påvirket av overflødig vann eller forringelse. For større produkter kan avrimingen forlenges til 48 timer.
**UTSTILLINGSMODUS:** Dette «klar til salg»-programmet lar deg gå fra en temperatur på +4°C til +14°C på 1 til 2 timer, med lav luftfuktighet slik at emballasjeboksene ikke blir fuktige eller at sjokoladene smelter. Produktene returneres til romtemperatur i emballasjen, noe som gir deg full fleksibilitet til å ompakke og justere de endelige produktene trygt før de settes ut i butikken.
**KONSERVERINGSMODUS:** Tilpasset de ideelle oppbevaringsforholdene for sjokolade, holder dette moduset en stabil temperatur på 14°C med en luftfuktighetsprosent mellom 40% og 60%.
**KJØLINGSMODUS:** Reduserer temperaturen på 40 kg sjokolade i former fra 30°C til 10°C på 1 time og 30 minutter.
**SMELTEMODUS:** CRIOLLA kan også varme opp! I dette moduset stiger temperaturen mellom 40°C og 60°C og lar sjokoladen som oppbevares i redskapene (f.eks. bøtte) smelte. Innstillingene kan gjøres med høy nøyaktighet! For eksempel, til sjokoladeskulptur eller montering, er en innstilling på 33°C ideell for å holde sjokoladen i en formbar tilstand tilpasset dine behov.