Fermentering

Produkter > Fermentering > Isernhäger Compactline Rug

Isernhäger Compactline Rug

ISERNHÄGER er en pioner innen enhetskontrollert pre- og surdeig-teknologi sammen med en omfattende kunnskap om gjæringsprosessen. Med vårt høykvalitetsutstyr i kombinasjon med våre StartGut®-kulturer garanterer vi en pålitelig og tilpasset gjæringsprosess. Som et stort pluss for våre kunder bestemmer vi deigegenskaper som smak, konsistens, elteoppførsel og temperatur for å skape den beste løsningen for bakeriproduktene dine.

Dette kompakte systemet med avkjøling eller temperaturkontroll for alle rugsurdeiger ≥ TA 220 med et nettoinnhold på 650 l tilsvarer omtrent 500 kg surdeig. Plantevarianter av DOUGHEXPERTS ruganlegg med temperaturkontrollenhet og frekvensomformer muliggjør fullstendig fleksibel produksjon av rugsurdeig med variabel temperaturregulering, individuelle omrøringshastigheter eller hvileperioder. Ankerrøreren tilbyr rask blanding og optimal temperaturkontroll ved hjelp av veggskrapere.