Revent raskeskap for traller

Revent raskeskap for traller

Med Revents klimaanlegg garanterer vi en effektiv og jevn heving av alle typer deiger, som enten kommer direkte fra deigbehanding eller fra en deigkontroller med automatisk opptining.

Deigkontroll-anlegget/Klimakjøler med automatisk opptining er et produktkonsept spesielt utviklet av Revemt for langtidsheving av alle typer brød – uten kvalitetsforringelse. På det ønskede tidspunktet vil deigstykkene være hevet til en forhåndsprogrammert standby-temperatur, hvor de kan oppbevares i 4 til 8 timer før baking. Dette konseptet gir en tidligere ukjent fleksibilitet i bakeskjemaet med rask responstid.

Deigstopp-anlegget er et produktkonsept spesielt utviklet av Revent for lagring av deiger, ikke bare fra dag til dag, men opptil 3-4 dager – uten kvalitetsforringelse. Produksjonsmessig betyr dette økt fleksibilitet i hverdagen på grunn av tidsforskyvningen mellom deigbehandling og tidspunktet for baking. Den åpenbare konsekvensen er en betydelig forbedring av den generelle driftsøkonomien, da arbeidstiden kan omdisponeres fra de tidkrevende og tidlige morgentimene til dagtid.

Skapenes størrelse skreddersys etter kundens behov.

Skapene kan leveres i 10 forskjellige versjoner:

Versjon   1: FlexBaker (-3°C/+15°C)

Versjon   2: FlexBaker UV (+3°C/+10°C)

Versjon   3: ShockLine   (-35°C/-10°C)

Versjon   4: SemiShockLine (-22°C/-10°C)

Versjon   5: CoolLine (+3°C/+10°C)

Versjon   6: LuxLine (+20°C/+45°C)

Versjon   7: FlexLine (-20°C/+20°C)

Versjon   8: BakerLine (-20°C/0°C)

Versjon   9: SemiLine (-3°C/+45°C)

Versjon 10: TopLine (-20°C/+45°C)