Steinovn

Produkter > Steinovn > Wachtel Piccolo IQ Classic

Wachtel Piccolo IQ Classic

Wachtel sine steinovner er i særklasse når det gjelder baking og kvalitet. Det gjenspeiler seg i bakerier rundt om i hele Norge. Alt fra gårdsbakerier til industribakerier. Wachtel sine steinovner leveres i to modeller, Infra og Piccolo. Infra ovnen er en produksjonsovn ment for større produksjon og kontinuerlig baking. Piccolo ovnen er også en produksjonsovn, men er mer tilpasset mindre produksjon og har i tillegg mulighet for underliggende raskeskap. Begge modellene leveres som standard med høye ovnsrom (200 mm), steam og stein. Begge modellene leveres også med IQ-Touch styringspanel som standard.

Wachtel Piccolo IQ Classic leveres som standard fra 2-5 etasjer, hvor hver etasje har plass til 2 plater 600 x 400 mm i bredden. Ovnen kan bygges på i ettertid, om man trenger flere etasjer. Den leveres som standard med et understell med plass til plater. Om man ønsker, kan man få underliggende raskeskap til ovnen.

Det spesielle med Wachtel sin Classic-modell, er at den kommer i svart utførelse, og styringspanelet er i klassisk design med messing. Om man ønsker det lille ekstra, kan man kjøpe med lys som monteres i bakgrunnen og gir et inntrykk av at ovnen er vedfyrt.

    OBS! Filmen viser ovn med gammelt display