Bertrand Puma Surdeigstanker
Fermentolevain®-produkter fra BERTRAND-PUMA-serien er designet spesielt for bruk i baking og bakverk.
Fine gourmeter eller ikke, forbrukerne vil alltid elske velsmakende brød. Den håndlagde smaken av et surdeigprodukt er like viktig som skorpenes crunchiness, uregelmessige luftcellestrukturer i deigen og kremfargen gir den en mer rustikk følelse som minner om gammeldags brød.
De oppnådde brødene er konsistente, rike, med en litt melkesmak som kan endres med mer syrlige smaker ved å justere «Chef», temperatur og korrekturtid.
Bedre brødoppbevaring: Surdeigbrød kan lagres og konserveres lenger enn vanlig brød, takket være surheten som frigjøres av bakteriene, noe som bremser forsinkelsen. Denne typen brød har også en tykkere skorpe som fungerer som et beskyttende deksel. Det hjelper til med å holde fuktigheten i brødet, og begrenser tørkingen av smula. Unikt og viden kjent for sin karakteristiske smak, har surdeigsbrød en lysere og mer gylden farge etter baking.