Bollemaskin

Produkter > Bollemaskin

Daub DR

Daub DR Flex

Daub DR Robot

Daub DR Robot Automatic

Daub DR Robot Variomatic

.

.

.

.

.

.

.

.

Daub sine bollemaskiner er å finne i de fleste bakerie i Norge. De kommer i 5 utgaver. Fra den helt manuelle, opp til modellen der man stiller størrelse, press tid, virkehastighet og virketid, så gjør maskinen resten. De utskiftbare diskene, gjør at bollemaskinene har et vektinterval fra 16 til 340 gram.

                                  Trima Prima DUO

                              Trima Prima EVO

Trima leverer helautomatiske bollemaskiner. Deres 2-rader er å finne i flere bakerier her i Norge. For større kapasitet, er det deres EVO-modell som gjelder. Denne kan leveres som 4, 5 og 6 rader bollemaskin, som kan produsere opp til 9.000 enheter i timen. Bollemaskinen kan leveres med vektintervaler fra 15 og opp til hele 290 gram. Bollemaskinen kan tilkobles enheter for å lage forskjellige produkter, og tilpasses kundens ønsker og behov.

WP Multimatic S

WP Tewimat

Bollemaskinene fra WP er blandt markedets beste på oppslag.  Multimatic kan leveres som 4, 5 eller 6 rader maskin. Den har en kapasitet på inntil 12.000 enheter per time på 6 rader. Vektintervalet kan leveres fra 25 til 200 gram. Tewimat kan leveres fra 3 til 10 rader. Den har en kapasitet på 30.000 enheter per time på 10 rader. Vektintervalet på denne modellen kan leveres fra 28 til 300 gram. Så her er det høy kapasitet, med topp oppslag. Bollemaskinene kobles opp mot utstyr som dekker kundens behov, for hva de skal produsere.